foto

Lars-Erik Berenett

  • nar. 23.12.1942
    Skellefteå, Västerbottens län, Švédsko
  • zem. 1.2.2017 (74 let)
    Värmdö, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bitch
2015 Flaket
2013 Bäst före
2012 Hassel - Privatspanarna
2011 Stockholm East
2005 Borkmanns punkt
Störst av allt
2000 Hassel - Förgörarna
1999 Nya lögner (TV film)
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1996 Alla dagar alla nätter (TV film)
Den vita lejoninnan
1995 Kristina Vavřincova
1994 Drømspel
Good Night, Irene
Onkel Vanja (TV film)
1993 Hedda Gabler (TV film)
1992 Botgörarna (TV film)
De giriga (TV film)
Hassel - Svarta banken (TV film)
Hassel - Utpressarna (TV film)
1991 Amelia
1989 Dårfinkar & dönickar (TV film)
Otrokáři (TV film)
Padělané cenné papíry (TV film)
Roland Hassel polis - Offren (TV film)
Terrorns finger (TV film)
1988 Behöriga äga ej tillträde (TV film)
Friends
1987 Mälarpirater
Saxofonhallicken (TV film)
1986 Anmäld försvunnen (TV film)
Beskyddarna (TV film)
Den nervöse mannen (TV film)
Kunglig toalette (TV film)
1984 Kaos är granne med gud (TV film)
Natten är dagens mor (TV film)
1981 Kohout
1980 Barnens ö
Innan vintern kommer (TV film)
1976 Kamrer Gunnarsson i skärgården (TV film)
1972 Georgia, Georgia
Söndagspromenaden (TV film)
1971 Amala Kamala (TV film)
Leka med elden (TV film)
1965 Flygplan saknas
1964 Klänningen

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (6)
2013 Molanders (TV seriál)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
Prästkappan (TV seriál)
1985 Röd snö (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
1982 Polisen som vägrade svara (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Dokumentární

1998 Två år med skilda världar (TV film)
1988 Fyra dagar som skakade Sverige (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace