foto

Larry Pennell

  • nar. 21.2.1928
    Uniontown, Pennsylvania, USA
  • zem. 28.8.2013 (85 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Passing, The
2006 Seasons of Life
2002 Bubba Ho-tep
Rogue
2001 Cross, The
Jackpot
1999 Forgiven
Strach
1994 Prehysteria! 2
1992 Mr. Baseball
1991 Borrower - Oběti bez hlav
1989 Another Chance
1987 Lov na duchy
1983 Night the Bridge Fell Down, The (TV film)
Ocelová smrt
1982 Personal Best
Pověrčivost
1980 Man with Bogart's Face, The
Marilyn: The Untold Story (TV film)
1979 Elvis (TV film)
1978 Matilda
1976 Bitva o Midway
Helter Skelter (TV film)
1972 Journey Through Rosebud
Lassie - Hlas naděje (TV film)
Mstitelé
1970 Brother, Cry for Me
The Great White Hope
1969 City Beneath the Sea (TV film)
1967 Three for Danger (TV film)
1965 A 001: operazione Giamaica
Old Surehand
1959 The FBI Story
1958 The Space Children
1957 The Devil's Hairpin
1956 The Vagabond King
1955 Hell's Horizon
Seven Angry Men
The Court Jester
The Far Horizons

TV seriály

2002 Firefly (TV seriál)
Večírek (E04)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Hunter (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
Rango (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace