foto

David Birney

  • nar. 23.4.1939 (79 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Comedy of Errors, The
1993 Někdo to rád studené
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)
1991 Keeping Secrets (TV film)
1990 Always Remember I Love You (TV film)
Noc lišky (TV film)
1989 15 and Getting Straight (TV film)
Diaries of Adam and Eve, The (TV film)
Love and Betrayal (TV film)
1988 Nightfall
1987 Long Journey Home, The (TV film)
Prettykill
1986 Power's Play (TV film)
1984 Glitter (TV film)
1982 Richard II
1981 Five of Me, The (TV film)
I Think I'm Having a Baby (TV film)
Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Mom, the Wolfman and Me (TV film)
OHMS (TV film)
Oh, God! Book II
1979 Au revoir à lundi
High Midnight (TV film)
1978 Someone's Watching Me! (TV film)
1976 Serpico: The Deadly Game (TV film)
Trial by Combat
1974 Caravan to Vaccares
Murder or Mercy (TV film)
Only with Married Men (TV film)
1972 Ghost Story (TV film)
1968 St. Joan (TV film)

TV seriály

1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Slzy proroků (S06E26)
1995 Live Shot (TV seriál)
1992 Secrets (TV seriál)
1986 Laura, tulení mládě (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
Master of the Game (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Testimony of Two Men (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)

Dokumentární

2002 Brilliant But Cancelled (TV film)
The Perfect Pitch (TV film)

TV pořady

1983 Battle of the Network Stars XIV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace