foto

Michael Dallatorre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Syn temnoty
2018 Wednesday
2017 August Creek (TV film)
Heartland
2015 The Hive
2012 Cherry Waves
2011 Ghild

TV seriály

2010 Team Unicorn (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Guardians of the Galaxy: Inferno (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Cherry Waves

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace