foto

Joey Bishop

  • nar. 3.2.1918
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 17.10.2007 (89 let)
    Newport Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Frank Sinatra: The Very Good Years (TV film)
1996 "Mrtvý" boss
1990 Betsyina svatba
1987 Glory Years (TV film)
1986 Delta Force
1981 Elvis: Takhle to je! - a.z.
1967 Poprask v mincovně
Průvodce ženatého muže
Údolí panenek
1966 Za řekou je Texas
1963 Johnny Cool
1962 Sergeants 3
1960 Dannyho jedenáctka
Frank Sinatra's Welcome Home Party for Elvis Presley (TV film)
Pepe
1958 Hlubiny
Onionhead
The Naked and the Dead

TV seriály

1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Liar's Club (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1957 Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Jack Paar Tonight Show (TV seriál)

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1978 Tribute to Mr. Television Milton Berle, A (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
1967 The 19th Annual Primetime Emmy Awards ( (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The 16th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1963 The 15th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The 13th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1958 Keep Talking (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace