foto

Michael Swan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Tremors 5: Bloodlines
2012 One Last Look
2010 Bílý lev
2005 Supernova (TV film)
2004 Probuzená smrt

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
Nový svět (S03E13)
Nebe a země (S03E10)
Úplné bezvětří (S03E09)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
XXXVIII. (S04E10)
XXXVI. (S04E08)
XXXIV. (S04E06)
další epizody (5)
2006 Život v buši (TV seriál)
2005 Charlie Jade (TV seriál)

Dokumentární

2017 Počátky lidské cesty (TV seriál)
Pohyb (E08)
Průzkum (E07)
Výstavba budoucnosti (E06)
další epizody (8)
2010 Příběh natáčení filmu Bílý lev (TV film)
2005 Hledání legendy: Černý leopard (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Bílý lev
2001 Řez diamantem

Dokumentární

2010 Příběh natáčení filmu Bílý lev (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Bílý lev

Dokumentární

2010 Příběh natáčení filmu Bílý lev (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hope Dances
2012 I Love Your Moves
2010 Dry Run

Host

TV pořady

1994 The 21st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace