foto

Christopher Bowen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Královská zima (TV film)
2004 Lie with Me (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Napoleon
2001 Odpoledne s Gaudím
1997 The Architect
Zítřek nikdy neumírá
1996 Tajná láska (TV film)
1995 Farma Cold Comfort (TV film)
Richard III.
1993 Diana: Her True Story (TV film)
1989 Shell Seekers, The (TV film)
1985 Cyrano z Bergeracu (TV film)
Lost in London (TV film)

TV seriály

2019 Endeavour (TV seriál)
Zdání klame (S06E03)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Smrt na observatoři (S04E02)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Mezopotámii (S08E02)
1995 Castles (TV seriál)
Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1991 Roi Mystère, Le (TV seriál)
1989 Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1987 Knights of God (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky