foto

Vincent Šuty

  • nar. 23.4.1937 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1981 Služobná cesta (TV film)
Starý včelár (TV film)
1980 Triptych o láske (TV film)
1979 Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
1978 Horúci dych (TV film)
1977 Chlapi (TV film)
1976 Demeterovci (TV film)
Postup (TV film)
Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)
1974 Pätnásť životov (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
1966 V páse zlomená (TV film)

TV seriály

1982 Život bez konca (TV seriál)
Leto 1917 (E05)
Leto 1916 (E04)
Leto 1914 (E03)
další epizody (5)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Dokumentární

1976 Šarišský obrázok (TV film)
1975 Hrnčiarstvo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky