foto

Ian Bonar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mezihra v Praze
2016 Náš milovaný Damilola
2015 Spectre
2014 Jack Ryan: V utajení
2012 Kon-Tiki
Skyfall
2011 Holy Flying Circus (TV film)
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
1234
2007 Pokání

TV seriály

2016 New Blood (TV seriál)
2013 Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Lovná zvěř (S02E02)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
2008 Teenage Kicks (TV seriál)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace