foto

RJ Cyler

  • nar. 20.3.1995 (24 let)
    Jacksonville, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mladý gangster
Sierra Burgess Is a Loser
2017 Power Rangers: Strážci vesmíru
War Machine
2015 Já, Earl a holka na umření
2013 Second Chances

TV seriály

2019 Swamp Thing (TV seriál)
Pilot (E01)
Black Lightning (TV seriál)
The Book of Secrets: Chapter Four: Original Sin (S02E14)
The Book of Secrets: Chapter Two: Just and Unjust (S02E12)
The Book of Secrets: Chapter One: Prodigal Son (S02E11)
další epizody (4)
Scream (TV seriál)
Endgame (S03E06)
Blindspots (S03E05)
Ports in the Storm (S03E04)
další epizody (6)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Rebellion: Chapter Two: Gift of the Magi (S02E09)
K smrti trapný (TV seriál)
Lines Crossed (S02E10)
Deathbed Confessions (S02E09)
Now You See Me, Now You Don't (S02E08)
další epizody (10)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Lingchi (S01E09)
The Unbelievable Power of Believing (S01E08)
další epizody (10)
Boj o ředitelnu (TV seriál)
Tiger Town (S02E01)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Gin (S01E08)
Kniha dobra (S01E07)
Dali nám zabrat (S01E04)

Host

TV pořady

2014 Movie Trivia Schmoedown (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace