foto

Vladimír Suchánek

  • nar. 28.6.1949 (69 let)
    Trutnov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1988 Omyl doktora Moresiniho (TV film)
Zázračná rosa (TV film)
1987 Daniela (TV film)
Zostane to v rodine (TV film)
1986 Eygletiérovci (TV film)
1985 Vrabčie lásky (TV film)
1984 Berdiho koberec (TV film)
1983 Chrobák v hlave (TV film)
Múdra Gabriela (TV film)
Šanca (TV film)
1982 Farba tvojich očí (TV film)
George Dandin (divadelní záznam)
Krkavci (TV film)
Zločin a pokánie (TV film)
1980 Na skle maľované (TV film)
Pomocník (TV film)
1978 Zem (TV film)
1977 John Gabriel Borkman (divadelní záznam)
1976 Hurá na letný byt (TV film)
1975 Meridián (TV film)
1973 Cid (TV film)
Doktor (TV film)
Svokrovia (divadelní záznam)
1972 Divá kačka (TV film)
1970 Vassa Železnovová (divadelní záznam)
1967 Ženský zákon (TV film)
1966 Ľahostajní (TV film)
1963 Kar na konci roka (TV film)

Kostymérská filmografie

Filmy

1976 Sluha dvoch pánov (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace