foto

Soňa Martincová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1995 Anatol (TV film)
Poslední hodina
1993 Neviniatka (TV film)
Tisíci džbán (TV film)
1990 Rodina (TV film)
1989 Nebojte sa prvákov (TV film)
Ráno ako pes (TV film)
1987 Hrdina západu (TV film)
Modré kráľovstvo (TV film)
Posledná hodina (TV film)
Ženský zákon (TV film)
1986 Kto zaplatí nohavice (TV film)
Milovaný Célimar (TV film)
Sen o kováčovi (TV film)
Smutné radosti (TV film)
Zatmenie slnka (TV film)
Zina (TV film)
Ľudmilka (TV film)
1985 Ako sa husár učiteľom stal (TV film)
Karabínka (TV film)
Mladší brat (TV film)
Nevera (TV film)
Návšteva v nedeľu popoludní (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Berdiho koberec (TV film)
Deti slnka (TV film)
Hra o Maruške (TV film)
Kura (TV film)
Loktibrada (TV film)
Majka (TV film)
Poviem jej to sám (TV film)
Ryby (TV film)
Štyria (TV film)
1983 Deravé vrecko (TV film)
Krokodíl (TV film)
Pastierova česť (TV film)
Sen noci májovej (TV film)
Staromódna komédia (TV film)
Tereza (TV film)
Tomáš a Zuzana (TV film)
Zajac na diaľnici (TV film)
1982 Ako sa neoženiť (TV film)
Ostrov posledného draka (TV film)
Pulzovanie nášho vesmíru (TV film)
Trieda plná pýchy (TV film)
Vlci (TV film)
Špiónka v galérii (TV film)
1981 A čo láska? (TV film)
Izba naivného deda (TV film)
Manduľa (TV film)
Mizantrop (TV film)
Nebojsa (TV film)
1980 Pozor na anjelov (TV film)
Samorasty (TV film)
Sú veci, o ktorých sa nehovorí (TV film)
Šiel tovariš svetom (TV film)
1979 Kde šumí les (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
S vetrom vo vlasoch (TV film)
Tridsať zámkov na Loire (TV film)
Vojvodkyňa z Amalfi (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
Život je sen (TV film)
1978 Kamenný chlapec (TV film)
Klebetnice (TV film)
Strýčkov sen (TV film)
Zem (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)
Kapce (TV film)
Popleta (TV film)
Smrť malomeštiaka (TV film)
Yetiho stopy (TV film)
Zelená košeľa (TV film)
1976 Syn (TV film)
1975 Čudný človek (TV film)
1974 Nešťastník (TV film)
Symfónia pre Beatrice (TV film)
1973 Za frontom (TV film)
1972 Anglická blcha v cárskom Rusku (TV film)

TV seriály

2008 Priateľky (TV seriál)
1986 Opice z našej police (TV seriál)
1985 Môj medvedík Móric (TV seriál)
1984 Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1983 Rózka je mi rodina (TV seriál)
1979 Krajina Haliganda (TV seriál)
1978 Rozprávky veľkého slnka (TV seriál)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)
1976 Majstri všetkých remesiel (TV seriál)
My sme malí muzikanti (TV seriál)
1973 Babička to zariadi (TV seriál)
Fabrika Italiana (E03)
Veľký obchod (E02)
Iba malý darček (E01)

Dokumentární

1979 Ujo Mišenko - tanečník zo Šariša (TV film)

TV pořady

1987 Obrázky z čičmianskej svadby (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1981 Mapa spomienok (TV pořad)
1978 Keby som ja mala zo zlata hrabličky (TV pořad)
1973 Víno a voda (TV pořad)

Divadelní záznam

1987 Páni Glembayovci (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky