foto

Jozef Brezanský

  • nar. 18.10.1942 (76 let)
    Bratislava, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1996 Všetci ľudia budú bratia (TV film)
1993 Domovníkov syn (TV film)
Mladé letá (TV film)
Tisíci džbán (TV film)
1992 Manželstvo na cimpr - campr (TV film)
Pavilón číslo 6 (TV film)
Slečna z Maxima (TV film)
Stratený list (TV film)
1991 Dobrodinec (TV film)
Zadný vchod alebo rozkoše v utorok po polnoci (divadelní záznam)
1990 Celý deň obchádzam panelák (TV film)
Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
Po celé leto (TV film)
Puto najsilnejšie (TV film)
Samozvanec (divadelní záznam)
Spomienka na Annu (TV film)
Čierny princ (TV film)
1989 Kamaráti (TV film)
Kucapaca alebo Obnovenie poriadku (TV film)
Obrana Sokratova (TV film)
Odchádzam do Madridu (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Rentabilita (TV film)
Tak sa na mňa prilepila (TV film)
Tanec nad plačom (TV film)
Zlodarov les (TV film)
Žiadna stopa po zločine (TV film)
1988 Dva tucty červených ruží (TV film)
Lakomec (divadelní záznam)
Lov na kačice (divadelní záznam)
Muži s plnou mocou (TV film)
O láske a slávikoch (TV film)
Portrét Doriana Graya (TV film)
Prípad poručíka Seeborna (TV film)
Samo, kupec a kráľ (TV film)
Solúnski bratia (TV film)
Svet môj, mám ťa rád (TV film)
Sám sebe katom (TV film)
Tony peňazí (TV film)
Umývanie hláv (TV film)
Veštba (TV film)
1987 Dulcinea z Tobosa (TV film)
Koník z ebenu (TV film)
Noci kráľovien (TV film)
Pokus o lietanie (divadelní záznam)
Recesia (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Zostane to v rodine (TV film)
Zákon rodu (TV film)
Zásnuby (TV film)
Ženský zákon (TV film)
1986 Eygletiérovci (TV film)
Kto zaplatí nohavice (TV film)
Polepetko (TV film)
Pro forma (TV film)
Zberné stredisko (divadelní záznam)
Čarbák (TV film)
Ďakujem Vám za láskavosť (TV film)
Ľudmilka (TV film)
1985 Ako sa husár učiteľom stal (TV film)
Borgis (TV film)
Jeseň vyšetrujúceho sudcu (TV film)
Mladší brat (TV film)
Muž, ktorý nemal strach (TV film)
Muž, ktorý vedel ako (TV film)
Postupimská konferencia 1945 (TV film)
Pred sviatkami (TV film)
Rozlet (TV film)
Stará dobrá kapela (divadelní záznam)
Takmer božský omyl (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
Zlatná krajina (TV film)
1984 Aj múdry schybí (divadelní záznam)
Asanov kalym (TV film)
Berdiho koberec (TV film)
Deti slnka (TV film)
Dom pod morušou (TV film)
Efekt postavenia (TV film)
Kura (TV film)
Loktibrada (TV film)
Majka (TV film)
Mariša (divadelní záznam)
Milí priatelia (TV film)
Múdra princezná (TV film)
Na sklonku rokov (TV film)
Oko za oko (TV film)
Plná náruč vzduchu (TV film)
Spomínanie (TV film)
Svadobný pochod (TV film)
Veľký prípad (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 A počúvaj brata (TV film)
A vrátil sa im pokojný spánok (TV film)
Chrobák v hlave (TV film)
Deravé vrecko (TV film)
Husiarka a kráľ (TV film)
Ionov sen (TV film)
Kováčova múdrosť
Nehovor mi starký (TV film)
Návraty (TV film)
Pastierova česť (TV film)
Radosť žiť (TV film)
Rozprávkový kráľ (TV film)
Saša (TV film)
Staromódna komédia (TV film)
Sólo pre Cantus firmus (TV film)
Učiteľka (TV film)
Šanca (TV film)
1982 Ako sa neoženiť (TV film)
Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
Hrnčiarsky bál (TV film)
Karenova žena (TV film)
Krkavci (TV film)
Omladnutie (TV film)
Plač pre syna (TV film)
Thibaultovci (TV film)
Výzva (TV film)
Zločin a pokánie (TV film)
1981 Dievča do dažďa (TV film)
Emília Galottiová (TV film)
Fatamorgána (TV film)
Maškaráda (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Nie je všedný deň (TV film)
Pasodoble pre infarkt (TV film)
Rezbár a jeho sok (TV film)
Sokoliarova dcéra (TV film)
Zaujímaví muži (TV film)
Čisté vody (TV film)
Ďatelinkový štvorlístok (divadelní záznam)
Škola žien (TV film)
Ťažká profesia (TV film)
1980 Aký ste gavalier (divadelní záznam)
Baranček rovno z rozprávky (TV film)
Druhovia (TV film)
Generálka (TV film)
Horacius (TV film)
Hra bez lásky (TV film)
Neveľká komédia (TV film)
Novinky našej rodinky (TV film)
Podobizeň prvej lásky (TV film)
Posledný vlak (TV film)
Prvé lásky (TV film)
Sivá hmla (TV film)
Vojak a bratove slzy (TV film)
1979 Drevená figúrka (TV film)
Jubilejné spomienky (TV film)
Mandragora (TV film)
Manželčatá (TV film)
Moment kritického zaťaženia (TV film)
Na vysokej skale: Krásna Ľudmila (TV film)
Na vysokej skale: Múdry blázon (TV film)
Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
Satanov chrám (TV film)
Sto hodín do zatmenia (TV film)
Záhradníkov pes (TV film)
1978 Buky podpolianske (TV film)
Duša spoločnosti (TV film)
Einsteinov úsmev (TV film)
Ežo Vlkolinský (TV film)
Na vysokej skale: Spievanka (TV film)
Na vysokej skale: Spišský rebel
Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta (TV film)
Podlžnosť Ivana Krutova (TV film)
Sladké bezvládie (TV film)
Viťúzi (divadelní záznam)
Zhŕňajova nevesta (TV film)
Človek s puškou (divadelní záznam)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Amok (TV film)
Druhá láska (TV film)
Iní, ako ty a ja (TV film)
Kto to spieva v kolovrátku (TV film)
Nohavice (TV film)
Odsúdenie Paganiniho (TV film)
Orol a lastovička (TV film)
Poslední parlamentári (TV film)
Poviem vám, ako zahynul (TV film)
Volám sa Tina (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
Zlatý déšť (TV film)
Zlomené putá (TV film)
Červený muškát (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
1976 Amerikán (TV film)
Andersonvillský proces (TV film)
Balada o uznaní (TV film)
Demižón (TV film)
Hlas toho tretieho (TV film)
Karambol (TV film)
Kongres v Neapole (TV film)
Koža (TV film)
Krásna neznáma (TV film)
Krčma Pod zeleným stromom (TV film)
Obhajoba sa nekoná (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
Prvá nadovšetky (TV film)
Serenáda pre Martinu (TV film)
1975 Meridián (TV film)
Mozoľovci (TV film)
Nemám čo povedať (TV film)
Náušnice (TV film)
Prerušujem pojednávanie (TV film)
Simultánka s Aľjochinom (TV film)
Strieborný jaguár (TV film)
Takmer dokonalý muž (TV film)
Veľká poľovačka (TV film)
Vzbura v ulici Sycamore (TV film)
Zlatá priadka (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Dva životy (TV film)
Džbán plný ambrózie (TV film)
Lucrezia Borgia (TV film)
Od Silvestra do troch kráľov (TV film)
Oslava (TV film)
Piková dáma (TV film)
Posledná šanca (TV film)
Prvý deň karnevalu (divadelní záznam)
Symfónia pre Beatrice (TV film)
Trasovisko (TV film)
V tieni šedivých lúk (TV film)
Veža nádeje (TV film)
Viktória Régia (TV film)
Únava materiálu (TV film)
1973 Andrea (TV film)
Bubeníčka (TV film)
Cid (TV film)
Dynamit (TV film)
Jaltská konferencia 1945 (TV film)
Kaucia (TV film)
Manželstvo je vždy riziko (TV film)
Monna Vanna (TV film)
Nový život (TV film)
Návšteva (TV film)
Poslík z Ithaky (TV film)
Tajná lodná cesta (TV film)
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
Víťazný pád (TV film)
Za frontom (TV film)
Šíre more (TV film)
1972 2x1 (TV film)
Bračekovci (TV film)
Deň sa začína pred úsvitom (TV film)
Divá kačka (TV film)
Dlhé blúdenie (TV film)
Don Juan (TV film)
Hostinec Jamaica (TV film)
Inšpekcia (TV film)
Janko Búrka doma (TV film)
Kým kohút nezaspieva
Lofter (TV film)
Play mam'zelle Nitouche (TV film)
Policajná návšteva (TV film)
Povíchrica (TV film)
Prelietavka (TV film)
Rodinná slávnosť (TV film)
Rozkošný paroháč (divadelní záznam)
Zlaté rukavice (TV film)
1971 Hájnikova žena (TV film)
Krompašská vzbura (TV film)
Rozsudok (TV film)
Smútok pristane Elektre (TV film)
Sulamit (TV film)
Vražda v Perryville (TV film)
Zloději (studentský film)
Čakám na svojho vraha (TV film)
Žiarlivé ženy (TV film)
1970 Don Quijote zvádza boj (TV film)
Falošný Nero (TV film)
Kamenná bolesť (TV film)
Katarína (TV film)
Kde je brat tvoj Ábel (TV film)
Kráľ sa zabáva (TV film)
Ministerstvo mravopočestnosti (TV film)
Mladosť Tomáša Edisona (TV film)
Ruka ruku umýva (TV film)
Svadba (TV film)
Tetovanie (TV film)
Vassa Železnovová (divadelní záznam)
Vec hrdosti (TV film)
1969 Portrét Doriana Graya (TV film)

TV seriály

1986 Chlap v dome (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1975 Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
1972 Môj autor (TV seriál)
1970 Rozsudek (TV seriál)

Dokumentární

1977 Zlatý déšť (TV film)

TV pořady

1976 Čas dohviezdny - čas ľúbezný (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1976 Vzbura Adrieny Mesuratovej (TV film) - kniha
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace