foto

Stuart Burge

  • nar. 15.1.1918
    Brentwood, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.1.2002 (84 let)
    Lymington, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Belfry (TV film)
1989 Chinese Whispers (TV film)
1988 Dinner at Noon (TV film)
1986 Importance of Being Earnest, The (TV film)
Naming the Names (TV film)
1984 Much Ado About Nothing (TV film)
1975 Philanthropist, The
School for Scandal, The (TV film)
Under Western Eyes (TV film)
1970 Julius Caesar
1968 Luther (TV film)
1967 Mikado, The
Play with a Tiger (TV film)
1966 Nelson: A Study in Miniature (TV film)
1965 Othello
1962 Ghost Sonata, The (TV film)
1960 There Was a Crooked Man
1959 Back to Back (TV film)
Crime of Passion (TV film)
Julius Caesar (TV film)
Waltz of the Toreadors, The (TV film)

TV seriály

1998 Talking Heads 2 (TV seriál)
1994 Seaforth (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1988 Rainbow, The (TV seriál)
1987 Talking Heads (TV seriál)
1986 Breaking Up (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 The Home Front (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
1981 Sons and Lovers (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 The Third Man (TV seriál)
1958 Nom-de-Plume (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Giving Tongue (TV film)
1953 Malta Story

Producentská filmografie

TV seriály

1946 For the Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace