foto

Paul Stevens

  • nar. 17.1.1921
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 4.6.1986 (65 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 In the Glitter Palace (TV film)
1976 Law of the Land (TV film)
1973 Bitva o Planetu opic
Black Six, The
1972 Corky
Melinda
Msta
1971 Montserrat (TV film)
1970 Generál Patton
1969 Sestřička
1965 Hercules and the Princess of Troy (TV film)
1962 Rada a souhlas
1961 Drama Into Opera: Oedipus Rex (TV film)
The Mask
1960 Exodus
1952 Hiawatha
1950 Military Academy with That Tenth Avenue Gang

TV seriály

1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 The Nurses (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Deadline (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 True Story (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Center Stage (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)
Studio One (TV seriál)

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace