foto

Alexandr Kuprin

  • nar. 7.9.1870
    Narovchat, Rusko
  • zem. 25.8.1938 (67 let)
    Leningrad, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Breget (TV film) - kniha
1990 Gambrinus - kniha
Jama - kniha
1985 Ljubimec publiki - kniha
1984 Přišel Bumbo - kniha
1982 Šuročka - kniha
1972 Die Ballade von der Geige (TV film) - kniha
1971 Olesya - kniha
Sulamit (TV film) - kniha
1964 Granatovyj braslet - kniha
Granátová náramnica (TV film) - povídka
1956 Sorcière, La - kniha
1955 Bílý pudl - kniha
1954 Manicomio - kniha
1936 Sestry z Gionu - kniha

TV seriály

1968 Hora once (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace