foto

Patrick Holt

  • nar. 31.1.1912
    Cheltenham, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.10.1993 (81 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Strike It Rich
1987 Playing Away
1986 Studená válka
1981 People from the Forest (TV film)
Velekněz lásky
1980 Flashpoint Africa (TV film)
Mořští vlci
1978 Divoké husy
1977 Let's Get Laid
Philby, Burgess and Maclean (TV film)
1975 Legend of the Werewolf
1974 History of England (TV film)
The Amorous Milkman
1973 Diamonds on Wheels
Psychomania
1972 Mladý Winston
1970 Cromwell
Když dinosauři vládli světu
No Blade of Grass
1969 Kouzelný Kristián
Rebelové
1968 Hammerhead
1967 The Vulture
1966 Statečný princ donegalský
1965 Thunderball
Čingischán
1964 Pušky v Batasi
1963 Girl in the Headlines
1962 Flight from Singapore
Night of the Prowler
Serena
1961 Dentist on the Job
The Frightened City
1960 The Challenge
Too Hot to Handle
1958 Further Up the Creek
I Was Monty's Double
1957 Fortune Is a Woman
Man-Eater - a.z.
Murder Reported
Operation Murder
Suspended Alibi
The Girl in the Picture
There's Always a Thursday
1956 Alias John Preston
The Gelignite Gang
1955 Count of Twelve
Miss Tulip Stays the Night
Stolen Assignment
The Warriors
1954 John Wesley
The Golden Link
The Men of Sherwood Forest
The Stranger Came Home
1953 The Glorious Days (TV film)
1952 13 East Street
Circumstantial Evidence
Come Back Peter
Ivanhoe
1951 Kouzelná skříňka
1950 Guilt Is My Shadow
1949 A Boy, a Girl and a Bike
Chlapci v hnědém
Marry Me
Portrait from Life
1948 Fly Away Peter
My Sister and I
1947 Frieda
Hladový vrch
Master of Bankdam
The Mark of Cain
Vražedné pochybnosti
When the Bough Breaks
1940 Dangerous Comment
Konvoj
1939 Sword of Honour
1938 Return of the Frog
The Challenge

TV seriály

1987 Vanity Fair (TV seriál)
1982 L for Lester (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
Rob Roy (TV seriál)
1976 Big Boy Now! (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 Shabby Tiger (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Čtenář myšlenek (E11)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
The Further Adventures of the Musketeers (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
The Three Musketeers (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
1963 Jezebel ex UK (TV seriál)
Taxi! (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 The Cheaters (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1957 Adventures of a Jungle Boy (TV seriál)
African Patrol (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Alfred Marks Time (TV seriál)
Armchair Theatre (TV seriál)
One Family (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Terminus (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1956 Film Fanfare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace