foto

Otto Bartoň

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1983 Saša (TV film)
1981 Totem
1980 Gongo a budíky
Gongo a televízory
Ikarovia
1979 Attention!
1978 Ráno sveta
Strážca Sen
1977 Narodeniny 2001

TV seriály

1983 Kuk a Bubu (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Filmy

1981 Kvietista
Totem
1980 Gongo a budíky
Ikarovia
1979 Attention!
1978 Ráno sveta
Strážca Sen
1977 Narodeniny 2001
1976 Panpulóni
1969 Dráček (TV film)
Smutná princezna (TV film)

TV seriály

1980 Moreplavci (TV seriál)
1972 Môj autor (TV seriál)
1969 Kocúr Máčik a mesiačik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace