foto

Elin Klinga

  • nar. 13.8.1969 (51 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kruh
2012 Zatracení kluci
2010 Za modrým nebem
2009 Scener ur ett kändisskap
2007 Spöksonaten (TV film)
2003 Nu
2002 Lyckantropen
2000 Bildmakarna (TV film)
1998 Glasblåsarns barn
1993 Tala! Det är så mörkt
1976 Drömmen om Amerika

TV seriály

1994 Rapport till himlen (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ženy a Bergman

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky