foto

Reg E. Cathey

  • nar. 18.8.1958 (58 let)
    Huntsville, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2016 Hands of Stone
2015 Fantastická čtyřka
Ošklivé dítě
Sweet Kandy
2014 La Voie de l'ennemi
Miluj souseda svého
2012 Normals, The
2011 Naposledy bez tebe
2009 Une Aventure new-yorkaise (TV film)
2008 Patsy
20 let poté
2004 Mechanik
Men Without Jobs
The Cookout
Zavíráme krám
2003 Hlava státu
Noc dobrá pro smrt
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Bojkot (TV film)
Tak nevyhrožuj
2000 Americké psycho
Homicide: The Movie (TV film)
1997 Ill Gotten Gains
1995 Pancéřová holka
Sedm
Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Jasné nebezpečí
Krutá pravda
Maska
Rockeři
Totální okno
1993 A kapela hrála dál (TV film)
1991 A co Bob?
Eyes of a Witness (TV film)
1990 Hamlet (TV film)
Parťák
Rychlá změna
1989 Narozen 4. července
Penn & Teller Get Killed
1988 Astonished
Blázinec
Ich und Er
Ženich pro vnučku
1984 Doctor's Story, A (TV film)

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
The One I'd Be Waiting For (S02E04)
Not My Job to Judge (S02E03)
The Day After That (S02E02)
další epizody (4)
2016 Černá listina (TV seriál)
The Caretaker (No. 78) (S03E16)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 50 (S04E11)
Horace and Pete (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 8 (E08)
2015 Banshee (TV seriál)
Před mrtvými se neschováš (S03E07)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 37 (S03E11)
Chapter 34 (S03E08)
Chapter 31 (S03E05)
Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 22 (S02E09)
Chapter 20 (S02E07)
Chapter 19 (S02E06)
další epizody (4)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2013 Banshee Origins (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 13 (S01E13)
Chapter 10 (S01E10)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (7)
Grimm (TV seriál)
Nevděční mrtví (S03E01)
Goodnight, Sweet Grimm (S02E22)
The Waking Dead (S02E21)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
C.O.D. (S02E09)
Blue Code (S01E15)
2011 Lights Out (TV seriál)
2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Kluci na prázdninách (S04E01)
2000 The Corner (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Aquiel (S06E13)

Dokumentární

2015 Strength in Union - vyp.
2014 Journey to Sundance
2010 Ztracení soupeři Egypta (TV film)
2009 People Speak, The
2008 Zánik civilizace (TV film)

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace