foto

Luděk Čtvrtlík

  • nar. 13.5.1959 (61 let)
    České Budějovice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Honza a tajemná Hastroška (TV film)
Mág
1981 Soví hnízdo (TV film)

TV seriály

2019 Policie Modrava (TV seriál)
Neznámý útočník (S03E06)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Přežít Nonstop (S02E47)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Slaňochův smutný příběh (S06E05)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Svatba (S01E09)
1989 Letící delfín (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Prověrky (E11)
Nový poručík (E04)
Od budíčku do večerky (E02)
1981 Okres na severu (TV seriál)

Dokumentární

2002 Jiří Kajínek - Mírovský mág - vyp.

Divadelní záznam

1992 Mojžíš (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky