foto

Jeb Kreager

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Snow
2015 Funny Bunny
Hell House LLC
Rene
2012 The Exquisite Corpse Project

TV seriály

2019 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 One Dollar (TV seriál)
Cooper Shaw (E07)
Jenny Ludlow (E05)
Chelsea Wyler (E04)
2017 The Punisher (TV seriál)
Gunner (S01E05)
Kandahár (S01E03)
Dva mrtví muži (S01E02)
2016 Outsiders (TV seriál)
Day Most Blessed (S01E10)
Trust (S01E09)
It's Good to Be King (S01E08)
další epizody (7)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Alluring Au Pair (S01E15)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Stray Bullet (S03E06)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Konec hry (S03E08)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
2002 Taxík (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky