foto

Seong-ha Jo

  • nar. 8.8.1966 (54 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Čas lovit
2018 Desert of No Return
2015 Himallaya
2013 Podezřelý
Tichý zabiják
2012 5 baekmanbooleui sanai
Altoobi : riteon too beiseu
Bezmocný
Bijunghan doshi
Pluto
2011 Kyeoljeongjeok hanbang
Ohjik geudaeman
2010 Doenjang
Geunyeoege
Pasuggun
Žluté moře
2009 Hwangkeumshidae
Jiphaengja
2008 Můj přítel a jeho žena
2007 Jeo sujieseo geonjin chita
Paran jajeongeo
2006 Peullai daedi
Sinderella
Ssawoomeui gisool
Yasoo
Yeogyosuui eunmilhan maeryeok
2005 Kangryeok 3 ban
Piteopaeneui gongsik
2004 Geomi sup
Git
Miso
Yangachi eojo
2001 Hwasango

TV seriály

2020 Memoriseuteu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Narara Gaecheonyong (TV seriál)
2019 Arthdalská kronika (TV seriál)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 17 (E17)
Epizoda 16 (E16)
další epizody (18)
Kkotpadang : joseonhondamgongjakso (TV seriál)
2018 Baekileui nanggunnim (TV seriál)
2017 Goohaejwo (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2016 Deo keitu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Dongnaeeui yeongwoong (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
2013 Gugaui seo (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Hanbando (TV seriál)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2011 Mai peurinseseu (TV seriál)
Paradaiseu mokjang (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
2010 Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
2008 Anaewa yeoja (TV seriál)
Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 고쇼 (TV pořad)