foto

David Conrad

  • nar. 17.8.1967 (51 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David Crawford Conrad sa narodil 17. augusta 1967 v Pittsburgu v Pensylvánii. Je najmladší z troch synov Jima (inžinier) a Margaret (knihovníčka). Chodil na chlapčenskú školu, ktorú doteraz veľmi často navštevuje. Svoje štúdium pokračoval na Brownovej Univerzite, kde študoval divadlo a neskôr navštevoval aj Julliard. Conrad pôsobil ako učiteľ literatúry a drámy na univerzite v Pittsburgu.

Jeho debut bol v celovečernom filme Under Heat. Neskôr, konkrétne v roku 1996 získal úlohu v seriáli Relativity. Avšak v tej dobe bol už zaviazaný účinkovaniu v hre Arkádia. Producenti boli presvedčení, že je pre túto rolu ten pravý. V tomto období sa objavil tiež v hororovej Snehulienke po boku Sigourney Weaver a v Poprave po boku Vinca Vaughna a Joaquina Phoenixa. Pokračoval s malými rolami v niekoľkých filmoch a seriáloch.

V posledných rokoch si zahral rolu vo filme Ako uloviť družičku (Wedding Crashers) a do nášho povedomia sa dostáva hlavne vďaka úlohe dokonalého manžela zo seriálu Spriaznení duchovia (Ghost Whisperer) Jima Clancyho.

Eva "Eawy" Labancová

Herecká filmografie

Filmy

2011 Think of Me
2009 Follow the Prophet
2008 Šílený
2006 Time Tunnel, The (TV film)
2005 Nesvatbovi
2004 Beck and Call (TV film)
2003 Cokoliv
L.A. Confidential (TV film)
2000 Ten nejlepší
1999 Weekend, The
Čas zázraků (TV film)
1998 Poprava
1997 Sněhurka - Příběh hrůzy
1994 Under Heat
1993 Darkness

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Inside Voices (S05E16)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Beginning of the End (S01E22)
Ragtag (S01E21)
Providence (S01E18)
další epizody (6)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vnitřní záležitost (S15E04)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Martha a Caitlin (S03E05)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Všechno nejlepší (S09E08)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Nechat zemřít (S01E09)
2003 Miss Match (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1996 Relativity (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2012 Undaunted: The Forgotten Giants of the Allegheny Observatory

TV pořady

2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace