foto

Eliška Čerchlová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
Návraty z neskutočna (TV film)
1996 Čierna ovca (TV film)
1995 Dušička (TV film)
Medzihra (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Spolok klobúkových dám (TV film)
1992 Európa, moja láska (TV film)
1991 Zbytočné trápenia (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1987 Počítač (TV film)
1986 Biela voči oblohe (TV film)
Hriech (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
1981 Obyčajné rozmery (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky