foto

Ján Vyžinkár

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2004 Čarovný mech Santa Klausa
2001 Pani Zima (TV film)
Perníková chaloupka (TV film)
2000 Okamih pravdy (TV film)
1998 Kovladov dar (TV film)
1995 Komorný spevák (TV film)
1994 Heloisa (TV film)
Psí život (TV film)
Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1993 Prvá noc pri mŕtvej (TV film)
1992 Romulus Veľký (TV film)
1991 Koleso osudu (TV film)
Ružová Anička (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1990 Fuente ovejuna (TV film)
Júlia (TV film)
Sila lásky (TV film)
1989 Barón (TV film)
1988 Lakomý Marko (TV film)
Lúčenie (TV film)
Muž na správnom mieste (TV film)
Veštba (TV film)
Šesťkrát žena (TV film)
Ženatý cez deň, slobodný v noci (TV film)
Žolík (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
Recesia (TV film)
Tristotridsaťtri strieborných prepelíc (TV film)
1986 Požičiam si koňa (TV film)
Tiene v raji (TV film)
1985 Konečne bude mier! (TV film)
Rozprávanie pani N.N. (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
Výlet do Paríža (TV film)
1984 Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Neľahké lásky (TV film)
Poviem jej to sám (TV film)
Seminárna práca (TV film)
Veľká noc (TV film)
1983 Cesta na krvavé pole (TV film)
Drotár (TV film)
Kozubovci (TV film)
Magma (TV film)
Predohra v mol (TV film)
Rozprávkový kráľ (TV film)
Transplantácia slepého čreva (TV film)
Učiteľka (TV film)
Šanca (TV film)
1982 Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
Dve duše (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
Pád hore (TV film)
1981 Dozrievanie (TV film)
Mizantrop (TV film)
Nedokončená partia (TV film)
Služobná cesta (TV film)
1980 Hodina zažíhania sviec (TV film)
Klenovič Ján (TV film)
Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
Návrat kráľovho muža (TV film)
Pozor na anjelov (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
Sivá hmla (TV film)
Telegram (TV film)
Triptych o láske (TV film)
Zbožňovaná (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Kraj sveta Istanbul (TV film)
Manželčatá (TV film)
Na vysokej skale: Múdry blázon (TV film)
Ruy Blas (TV film)
V predvečer (TV film)
Vianočné čary (TV film)
1978 Dnes platí regulačný stupeň č.6 (TV film)
Poštár Lábus (TV film)
Riziko (TV film)
1977 Amok (TV film)
Druhá láska (TV film)
Gomez (TV film)
Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Lavína (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Priateľka mojej dcéry (TV film)
Červený muškát (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Hurá na letný byt (TV film)
Najvzdialenejšia hviezda na nebi (TV film)
Obhajoba sa nekoná (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
1975 Blízki cudzí ľudia (TV film)
Kamarátka pre nás dvoch (TV film)
Nemám čo povedať (TV film)
Náušnice (TV film)
Schody z mramoru (TV film)
Veľká poľovačka (TV film)
Čokoládový hrdina (TV film)
Čudný človek (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Osem žien (TV film)
1973 Kaucia (TV film)
Návšteva (TV film)
1972 Bačova žena (TV film)
Divá kačka (TV film)
Tesne pred záverečnou (TV film)
1971 Kocúrkovo (TV film)
Priehrštie vzdychov (TV film)
Strecha úniku (TV film)
Úklady a láska (TV film)
Švédska zápalka (TV film)
Žiarlivé ženy (TV film)
1970 Falošný Nero (TV film)
Jubileum (TV film)
Svadba (TV film)
Žiarlivý extremadurčan (TV film)
1969 Portrét Doriana Graya (TV film)
1966 Kyvadlo (TV film)

TV seriály

1987 Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1982 Život bez konca (TV seriál)
Leto 1917 (E05)
Leto 1916 (E04)
Leto 1914 (E03)
další epizody (5)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1977 Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1972 Môj autor (TV seriál)

Dokumentární

1996 Svet pod Kriváňom (TV film)

Divadelní záznam

1982 Karneval lásky (divadelní záznam)
1977 Vojna a mier (divadelní záznam)
1974 Luigiho srdce (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky