foto

Dam Ryoo

  • nar. 6.12.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Athena: Bohyně války
Pyongyangsong
Seoyugi riteonjeu
2005 Baribari jjang

TV seriály

2019 Kkotgilman geoleoyo (TV seriál)
2017 Donkkot (TV seriál)
2016 Jeonseorui syeoteul (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2014 Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
시트콩 로얄빌라 (TV seriál)
2012 Eummaga myogillae (TV seriál)
Eungdaphara 1997 (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Loyeol paemilli (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky