foto

Thilo Prothmann

  • nar. 16.9.1975 (43 let)
    Aachen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Letzte Mieter
Verliebt in Masuren (TV film)
2017 So auf Erden (TV film)
Vollmond
2016 Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
Vítejte u Hartmannů
2015 Die Eisläuferin (TV film)
Mein Sohn Helen (TV film)
2014 Der Kuckuck und der Esel
2011 Die Braut im Schnee (TV film)
2009 Waffenstillstand
2008 Martha

TV seriály

2013 Binny a duchové (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Mord nach Stundenplan (S01E09)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Der Verrat (E04)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)

Dokumentární

2013 Tatort Berlin - Der Massenmörder Bruno Lüdke (TV film)
2009 Rosas Höllenfahrt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace