foto

Robert Finster

  • nar. 10.3.1984 (35 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kaviár
2018 Dennstein & Schwarz - Sterben macht Erben (TV film)
2016 Die Hochzeit
Před ranními červánky
2014 Hüter meines Bruders
2011 Wie man leben soll

TV seriály

2020 Freud (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Die Detektive (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky