foto

Robert Finster

  • nar. 10.3.1984 (36 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kaviár
2016 Die Hochzeit
Před ranními červánky
2014 Hüter meines Bruders
2011 Wie man leben soll

TV seriály

2021 Evropské kmeny (TV seriál)
6. kapitola (E06)
4. kapitola (E04)
3. kapitola (E03)
2020 Freud (TV seriál)
Verdrängung (E08)
Katharsis (E07)
Regression (E06)
další epizody (8)
2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2018 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Sterben macht Erben (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Tod im Taxi (S14E03)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Lebemänner und Penisneider (E09)
Die Detektive (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Lauter Lügen (E01)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Notlügen (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky