foto

Cornelia Ivancan

  • nar. 1987
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mörderische Tage - Julia Durant ermittelt (TV film)
2018 Mascarpone (studentský film)
Vrahova múza (TV film)
2017 Bullyparade - Der Film
2016 Inga Lindström: Láska žije dál (TV film)
2015 Dáma ve zlatém
Inspektor Jury – Mord im Nebel (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska, zloděj a diamanty (TV film)
2014 Upír na pohovce
2013 Hiob
WikiLeaks
2012 Room 68

TV seriály

2018 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Schlafwandeln (S01E01)
The Romanoffs (TV seriál)
House of Special Purpose (E03)
Wolfsland (TV seriál)
Der steinerne Gast (E03)
CopStories (TV seriál)
Ewig her (S03E05)
Herz...Schmerz (S03E04)
Schmähstad (S03E03)
další epizody (5)
2017 Alles Klara (TV seriál)
Mord im Spukschloss (S03E14)
2015 Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
2014 CopStories (TV seriál)
Alles Liebe (S02E10)
Muckibude (S02E09)
Au weh (S02E08)
další epizody (10)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
Kopfschüssler (S01E09)
Oida? (S01E08)
další epizody (10)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Dornröschen (S13E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky