foto

Ian Kershaw

  • nar. 29.4.1943 (77 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Castles in the Sky

TV seriály

2019 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 5 (S08E05)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Swimming In Murder (S04E05)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Ye of Little Faith (S03E04)
2004 Shameless (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Christmas Lights (TV film)
1998 Things You Do for Love: Against the Odds, The (TV film)
1996 Hillsborough (TV film)

TV seriály

2006 New Street Law (TV seriál)
2005 Jane Hall (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Grafters (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hitlerův národ (TV film)
2012 Osudové dny 1. světové války (TV seriál)
2006 12 Jahre, 3 Monate, 9 Tage – Die Jahreschronik des Dritten Reichs (TV seriál)
Kronika III. říše (TV seriál)
2001 Konec Třetí říše (TV film)
1997 Nacismus, varování dějin (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
Strada (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky