foto

Dyana Ortelli

  • nar. 1.5.1961 (58 let)
    Nuevo Laredo, Tamaulipas, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 5th of July
2017 Los muertos
2015 Ana Maria in Novela Land
2014 An Evergreen Christmas
2013 Alta Exposición
2010 Food Stamps
Mery v očekávání
The Devil Inside
2008 Moe
2002 Outta Time
2000 Luminarias
Řezník, kněz a prostitutka
1999 Kalifornský mýtus
1996 The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
1992 Chavez Ravine
Já, Američan
Narušitelé (TV film)
Teror v L.A.
1991 Dollman
1990 Alienator
1987 La Bamba
Narodil jsem se ve východním Los Angeles
1986 Shattered Spirits (TV film)
Tři amigos
1985 Little Treasure

TV seriály

2018 Will a Grace (TV seriál)
The Beefcake & the Cake Beef (S09E14)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty (S02E18)
2013 The Bridge (TV seriál)
Destino (S01E07)
2012 Sin Vergüenza (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
The Grand Opening (S03E10)
Mary, Joseph and Larry (S03E09)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nepřátelská obloha (S01E09)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Rocket Power (TV seriál)
1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Trip: Part 1 (S04E01)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 The Bradys (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Marblehead Manor (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)

Dokumentární

2014 Journey of a Female Comic

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace