foto

Sal Lopez

  • nar. 8.11.1954 (62 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Green Ghost
Time in Between
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Monday Nights at Seven
2015 Road to Juarez
2014 An Evergreen Christmas
Cry Now
2013 Go for Sisters
2010 Boyle Heights
2008 American Son
Čivava z Beverly Hills
Moe
Zprávy TV Onion
2007 Lost in Plainview
2006 Astronaut
On the Brink
2005 Americký sen
English as a Second Language
2004 Padrino, El
Paparazzi
Silver City
2003 Batman: Záhada Batwoman
2002 Hunter: Návrat ke spravedlnosti (TV film)
Rockerky
2001 Gabriela
Životní role
2000 Hammerlock
Luminarias
Otcova muka (TV film)
Price of Glory
1997 Linie násilí
Mucholapka
NightMan (TV film)
Noci s ďáblem (TV film)
Selena
Tanec na vlnách
1996 Breaking Through (TV film)
Rockford Files: If the Frame Fits..., The (TV film)
1995 ...And the Earth Did Not Swallow Him
Journey (TV film)
1994 Čas rozhodnutí
Modrý tygr
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Mr. Jones
Návrat živé smrti 3
Vražda na Rio Grande (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Já, Američan
1991 Lookwell (TV film)
Studené štěstí
Without a Pass
1990 Cartel
El Diablo (TV film)
Je to v háji
Pucker Up and Bark Like a Dog
1987 Born in East L.A.
Corridos: Tales of Passion & Revolution (TV film)
Olověná vesta
Penězománie
1985 Get Out of My Room
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
1981 Páskové z Los Angeles
1980 Midnight Madness

TV seriály

2016 Chance (TV seriál)
Fluid Management (S01E10)
Camera Obscura (S01E09)
The Unflinching Spark (S01E06)
další epizody (5)
Lopez (TV seriál)
Queen of the South (TV seriál)
Esta 'Cosa' Que Es Nuestra (S01E10)
2014 The Bridge (TV seriál)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Navždy (S04E23)
2011 Off the Map (TV seriál)
I'm Home (E10)
Poslední chlap (TV seriál)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Animal Control (S07E06)
Pohotovost (TV seriál)
Vyleč sám sebe (S15E07)
2007 American Heiress (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Lyon's Den (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt před kamerou (S03E08)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Me & Mrs. C. (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
240-Robert (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

TV pořady

1987 Dolly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace