foto

Pete Duel

  • nar. 24.2.1940
    Rochester, New York, USA
  • zem. 31.12.1971 (31 let)
    Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 The Scarecrow (TV film)
1971 Alias Smith and Jones (TV film)
How to Steal an Airplane (TV film)
1970 Děla pro Cordobu
Young Country, The (TV film)
1969 Generation
1968 K čertu s hrdiny
1966 W.I.A. Wounded in Action
1964 Espionage Target: You

TV seriály

1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 It's Happening (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace