foto

Judy Marshak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Astronaut
2009 Puck Hogs
2007 All the Good Ones Are Married (TV film)
Démoni minulosti (TV film)
Tvář anděla
2002 Fancy Dancing
2000 The Pooch and the Pauper (TV film)
1990 Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift (TV film)
1989 Termini Station
1981 Lístek do nebe

TV seriály

2011 Život mezi kluky (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Erica the Vampire Slayer (S01E12)
The Listener (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
The Boone Identity (E02)
Hurá za hádankou (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
2006 Erky Perky (TV seriál)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Delusional (S01E17)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1992 X-Men (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Another Point of View (S03E05)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
Wish Kid (TV seriál)
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Dracula: The Series (TV seriál)
1989 In Opposition (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky