foto

Judy Marshak

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Puck Hogs
2007 All the Good Ones Are Married (TV film)
Démoni minulosti (TV film)
Tvář anděla
2002 Fancy Dancing
2000 Pooch and the Pauper, The (TV film)
1990 Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift (TV film)
1989 Termini Station
1981 Lístek do nebe

TV seriály

2011 Život mezi kluky (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Hurá za hádankou (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
2006 Erky Perky (TV seriál)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1992 X-Men (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
Wish Kid (TV seriál)
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Dracula: The Series (TV seriál)
1989 In Opposition (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace