foto

Hans-Eric Stenborg

  • nar. 16.4.1917
    Umeå, Västerbottens län, Švédsko
  • zem. 14.7.1983 (66 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Dom unga örnarna (TV film)
1974 Thriller - drsný film
1973 Emil och griseknoen
1967 En sån strålande dag
1939 Kadettkamrater

TV seriály

1983 Farmor och vår herre (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Griseknoens märkliga bravader (E12)
1972 Bröderna Malm (TV seriál)
1967 Gumman som blev liten som en tesked (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace