foto

Mike Henry

  • nar. 15.8.1936 (82 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Rozkacená sudba
1983 Polda a bandita 3
1980 Polda a bandita 2
1977 Polda a bandita
1976 Adios Amigo
Mean Johnny Barrows
No Way Back
1974 Nejtěžší yard
1973 Soylent Green
1972 Konečná stanice: Peklo
Michael O'Hara the Fourth (TV film)
1971 Inside O.U.T. (TV film)
1970 Rio Lobo
1969 Číslo jedna
1968 Tarzan and the Jungle Boy
Víc mrtvý než živý
Zelené barety
1967 Tarzan and the Great River
1966 Tarzan and the Valley of Gold
1963 Palm Springs Weekend
Spencerova hora

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Olympiáda v M*A*S*Hi (S06E11)
1974 Rhoda (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

TV pořady

1956 The NFL on CBS (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace