foto

Billy Halop

  • nar. 11.2.1920
    New York City, New York, USA
  • zem. 9.11.1976 (56 let)
    Brentwood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 The Phantom of Hollywood (TV film)
1967 Pan Fitzwilly
1966 Mister Buddwing
1964 A Global Affair
1963 For Love or Money
The Courtship of Eddie's Father
The Wheeler Dealers
1962 Pánská jízda
1955 Air Strike
1949 Challenge of the Range
Pozdě na slzy
1947 Dangerous Years
1946 Gas House Kids
1942 Junior Army
Junior G-Men of the Air
Mug Town
Tough As They Come
1941 Blues in the Night
Hit the Road
Mob Town
Sea Raiders
Sky Raiders
1940 Give Us Wings
Junior G-Men
Tom Brown's School Days
You're Not So Tough
1939 Angels Wash Their Faces
Call a Messenger
Dust Be My Destiny
Hell's Kitchen
On Dress Parade
They Made Me a Criminal
You Can't Get Away with Murder
1938 Crime School
Hříšní andělé
Little Tough Guy
Swingtime in the Movies
1937 V newyorském přístavu

TV seriály

1971 All in the Family (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Julia (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Footlights Theater (TV seriál) - a.z.
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bowery Rhapsody: The Rise and Redemption of Hollywood's Original 'Brat Pack' - a.z.
1994 The Our Gang Story - a.z.
1986 Classic Comedy Teams - a.z.
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace