foto

Jorge Molina

  • nar. 5.2.1966 (55 let)
    Palma Soriano, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 La obra del siglo
Ďábelský vtip
2014 Alejandrito y el Cuco
2013 Lobito, The
Zebu
2011 Juan de los Muertos
2008 Molina's Mofo
1998 La vida es silbar
Policlínico miserable
Sidoglio Smithee
1997 Kleines Tropicana - Tropicanita
1993 Plano, El

TV seriály

2020 Cardinal (TV seriál)
Neil (S04E04)
Adele (S04E02)
Robert (S04E01)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Co tě utěší (S03E10)
1990 Cuando llega el amor (TV seriál)
1988 Yo no creo en los hombres (TV seriál)

Dokumentární

2010 Memorias del desarrollo
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky