foto

John Doe

  • nar. 25.2.1954 (65 let)
    Decatur, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Little One
2018 All Creatures Here Below
2017 You're Gonna Miss Me
2013 Ring of Fire (TV film)
Zombex
2012 Hated
Pleased to Meet Me
2009 Tom Cool
2008 Pokojský
2007 Ten Inch Hero
2005 Šťastná třináctka
2004 Torque: Ohnivá kola
2003 Pledge of Allegiance
2002 Brouk
Employee of the Month, The
Hodná holka
Media Whore
2001 Gypsy 83
Jon Good's Wife
2000 The Specials
1999 Carrie 2
Drowning on Dry Land
Knocking on Death's Door
Polní květy
Sugar Town
Téměř bez šance
Živelná pohroma
1998 Běh černé kočky (TV film)
Lone Greasers
Odd Man
Stopař
1997 Black Circle Boys
Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
Hříšné noci
The Last Time I Committed Suicide
The Price of Kissing
Touch
Zátaras (TV film)
1996 Scorpion Spring
1995 Georgia
1994 V zajetí rocku (TV film)
Wyatt Earp
1992 Jízda života
Pure Country
1991 Liquid Dreams
1990 Otázka vzdělání
Without You I'm Nothing
1989 Great Balls of Fire!
Road House
1987 Border Radio
Slamdance
1986 3:15
Salvador
1982 Smithereens

TV seriály

2008 One Tree Hill (TV seriál)
Choosing My Own Way of Life (S06E06)
You've Dug Your Own Grave, Now Lie in It (S06E05)
Bridge Over Troubled Water (S06E04)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Bonnie a Clyde (S03E13)
2003 Carnivale (TV seriál)
Stržen hněvem (S01E10)
Lonnigan, Texas (S01E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S07E01)
1999 Roswell (TV seriál)

Dokumentární

2019 Punk (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2018 Break on Thru: A Celebration of Ray Manzarek and The Doors
2014 78 Project Movie, The
2007 Punk's Not Dead
2003 Mayor of the Sunset Strip
2001 25 Years of Punk (TV film)
1986 X: The Unheard Music
1981 The Decline of Western Civilization
Urgh! A Music War

Režijní filmografie

TV pořady

2015 Lovci zážitků (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace