foto

Robert Donner

  • nar. 27.4.1931
    New York City, New York, USA
  • zem. 8.6.2006 (75 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Soví houkání
1994 Columbo: Columbo v přestrojení (TV film)
1993 Walton Thanksgiving Reunion, A (TV film)
1992 Msta (TV film)
1991 Columbo: Vražda škodí zdraví (TV film)
Hit Man, The (TV film)
1989 Rocket Boy, The (TV film)
1986 Allan Quatermain a Ztracené Město Zlata
1983 Hysterical
1982 Day for Thanks on Walton's Mountain, A (TV film)
1981 Hotel Pod duhou
1979 Five Days from Home
1978 Standing Tall (TV film)
1977 Alej zatracení
Trail of Danger (TV film)
1976 Poslední ostří hoši
Young Pioneers (TV film)
Young Pioneers' Christmas (TV film)
1975 Boy Who Talked to Badgers, The
Cesta do Sonory
700 mil v sedle
1974 Madam Sundance (TV film)
Nakia (TV film)
1973 Columbo: To je vražda, řeklo portské (TV film)
Horror at 37,000 Feet, The (TV film)
Muž, který miloval Kočičí tanec
Santee
Tulák z širých plání
1972 Není kam uniknout (TV film)
Pickup on 101
1971 Fools' Parade
Ještě jeden vlak k vyloupení
Mrs. Pollifax-Spy
Sarge (TV film)
Something Big
Vanishing Point
1970 Intruders, The (TV film)
John Chisum
Lassie: Well of Love (TV film)
Rio Lobo
Zig Zag
1969 Neporažení
1968 Pivo
Skidoo
1967 Catalina Caper
El magnifico extranjero
Frajer Luke
Spirit Is Willing, The
1966 Agent for H.A.R.M.
El Dorado
1965 Red Line 7000
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
1959 Rio Bravo

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
Young Pioneers, The (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace