foto

Roy Dotrice

  • nar. 26.5.1923
    Guernsey, Normanské ostrovy, Velká Británie
  • zem. 16.10.2017 (94 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hellboy 2: Zlatá armáda
2007 Go Go Tales
2006 Played
2004 Olympiad 448 BC: Olympiad of Ancient Hellas
2003 Lovec vetřelců
1999 Colour of Funny, The
1998 Vánoční převrat (TV film)
1995 Šarlatové písmeno
1994 Děti tmy (TV film)
Mezi žraloky
1992 Ledové ostří
Lounge People, The
1991 Drsnej polda
For the Greater Good (TV film)
Vesmírné komando
1990 Carmilla
Princ a chuďas
1989 Lady Forgets, The (TV film)
1987 Shaka Zulu
Young Harry Houdini (TV film)
1986 Eliminátoři
1985 Korsičtí bratři (TV film)
1984 Amadeus
Korsičtí bratři
1981 Family Reunion (TV film)
Mister Lincoln (TV film)
1980 Saturn 3
1978 Stargazy On Zummerdown (TV film)
1976 Alien Attack (TV film)
Not Now, Comrade
1972 Hide and Seek
Tales from the Crypt
1971 Hændeligt uheld
Mikuláš a Alexandra
1970 Chekhov (TV film)
The Buttercup Chain
Toomorrow
1969 Imperial Palace (TV film)
Lock Up Your Daughters!
1968 Stužka písku
1966 Amerika (TV film)
Cretan Plays of Action, The (TV film)
1965 Hrdinové z Telemarku
1960 Betonová džungle
1958 Government Inspector, The (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
Duch Harrenhalu (S02E05)
2004 La Femme Musketeer (TV seriál)
Life Begins (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Madigan Men (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Země 2 (TV seriál)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 Shaka Zulu (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
1965 BBC 3 (TV seriál)
The Wars of the Roses (TV seriál)
1957 Escape (TV seriál)
Treasure Island (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2004 Camp Hollywood (TV film)
1999 Making of 'The Haunting', The
1984 Making of 'The Corsican Brothers', The (TV film)
1973 Ascent of Man, The (TV seriál)
1969 Picture To Post

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace