foto

Toydrum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 The Banishing
2019 A Guide to Second Date Sex
2018 Future World
Londýnská pole
2016 Detour
Nenarozená pomsta
2014 Montana
Solitudo
2013 1009
Pieces

TV seriály

2020 Soulmates (TV seriál)
Break on Through (E05)
Two Weeks to Live (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Deep Water (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky