foto

Jonna Lee

  • nar. 6.11.1963 (55 let)
    Glendale, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Shattered Innocence (TV film)
1987 Příšera z šatníku
Turnaround
1985 Tajemná noc duchů (TV film)
1984 Noty lásky
Po maturitě
Sam's Son
1983 Peklo za mřížemi
Quarterback Princess (TV film)

TV seriály

1987 Private Eye (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Hail to the Chief (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace