foto

Mark Bonnar

  • nar. 19.11.1968 (51 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chlapec, který se stane králem
2018 Say My Name
2017 Edmund the Magnificent
2016 Miliardové výkupné
2014 Camera Trap
X Moor
2010 Taggart: Cíle spravedlnosti (TV film)
2007 Britz (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele (TV film)
The Trial of Tony Blair (TV film)
2006 Casualty 1906 (TV film)
2003 Když tě miluji... (TV film)
Taggart: Oko za oko (TV film)

TV seriály

2020 Kvíz (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2019 Guilt (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Summer of Rockets (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Catastrophe (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
další epizody (5)
Shetland (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
Episode 1 (S05E01)
2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (6)
Shetland (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2017 Městské legendy (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
New Blood (TV seriál)
Case 2, Part 2 (E05)
Case 2, Part 1 (E04)
Case 1, Part 3 (E03)
další epizody (5)
Shetland (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (10)
Home Fires (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Démon (E09)
Upírka (E08)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Shetland (TV seriál)
Dead Water: Part 2 (S02E04)
Dead Water: Part 1 (S02E03)
Raven Black: Part 2 (S02E02)
další epizody (4)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Hard Stop (S08E07)
2013 Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 2 (S01E02)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
2012 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Playhouse uvádí (TV seriál)
The Minor Character (S01E01)
2011 Case Histories (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Skoro lidé (S06E06)
Vzpoura dvojníků (S06E05)
2009 Paradox (TV seriál)
PhoneShop (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
2007 Nuclear Secrets (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
Misdirection (S01E04)
Casualty @ Holby City (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Zpěv mořské panny (S01E01)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 The Cherry Orchard (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2001 Weakest Link (TV pořad)
1987 Dispatches (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky