foto

Norberto Díaz

  • nar. 18.3.1952
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 18.12.2010 (58 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

O Norbertovi se říká, že je typickým představitelem seriálových osobností. Hraje prý v každé druhé telenovele a nikdy nedostává hlavní role. Režie mu většinou přidělí roli nejakého politika, milionáře nebo jednoduše podnikatele. Prostě člověka co nosí oblek a kravatu. Většinou hraje zápornou postavu- šejdíře, prospěcháře nebo zkorumpovaného člověka.

Ve skutečnosti je Norberto Díaz velice skromný a má rád samotu, proto taky nebývá nikdy a nikde uváděn jako celebrita nebo superstar. Sám o sobě říká, že je tichý jako voda a že jestli prý opravdu něco nenávidí pak jsou to pomluvy, skandály a novináři.

Nejznámější postavu, kterou ztvárnil byl dokonalý prospěchář, podvodník, intrikán a zloděj Damian Rapallo ze seriálu DIVOKÝ ANDĚL. Mohli jsme ho spatřit i v mnohem starším seriálu RICOS Y FAMOSOS (Bohatí a slavní) nebo v seriálu z roku 2001 YAGO, SYN DŽUNGLE.

Norberto stále tvoří, ale na svojí velkou roli v "mýdlových operách" si asi bude muset ještě chvíli počkat. Přejme mu mnoho štěstí.

LucieAngelika "Angie91" T.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Buenos Aires plateada
1999 Mar de Lucas, El
1998 Maják na jihu
1996 Veredicto final
1989 Después del último tren
1987 Chorros
Obsesión de venganza
Sentimientos: Mirta de Liniers a Estambul
1984 Poznání
1983 No habrá más penas ni olvido

TV seriály

2006 Collar de esmeraldas (TV seriál)
2005 Doble vida (TV seriál)
2004 Floricienta (TV seriál)
2002 Dědictví lásky (TV seriál)
Son amores (TV seriál)
2001 Yago, syn džungle (TV seriál)
1999 Cabecita (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
1997 Ricos y famosos (TV seriál)
1995 Sheik (TV seriál)
1994 Perla negra (TV seriál)
1993 Celeste, siempre Celeste (TV seriál)
Milagros, nekonečné obzory (TV seriál)
1991 Cosecharás tu siembra (TV seriál)
1982 Nosotros y los miedos (TV seriál)
1980 Trampa para un soñador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace