foto

Bronislava Tomášková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1982 Období digitální (TV film)
1980 O Stehlíkovi a Juliánce (TV film)
1979 Dlouhá silvestrovská noc (TV film)
O podivném draku na Kamenné Hůrce (TV film)
Požehnaný věk (TV film)
1978 Pán na inzerát (TV film)
Tonička z královské chalupy (TV film)
1977 Chlapi jak se patří (TV film)
Krejčí Záševek a bradatý kámen (TV film)
1976 Karate (TV film)
Klec (TV film)
Nevěsta v pytli (TV film)
Pohádka z Větrného lesa (TV film)
Strom vědění dobrého (TV film)
Záměna (TV film)
1975 Potulné pohádkové divadlo (TV film)
Přebytečná pravda (TV film)
Táto, něco bouchlo (TV film)
1974 Deník psaný na vodu (TV film)
Ostrov Afrodity (TV film)
Potulné pohádkové divadlo (TV film)
1973 Náš táta Bezlíček (TV film)
1971 Stříbrná šestka (TV film)
1970 Očitý svědek (TV film)
1969 Kaktus, bomba, letadlo (TV film)
Ptáček (TV film)
1967 Osudná smyčka (TV film)
1966 Úspěch (TV film)
1964 Akce Lucy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace