foto

Tony Edwards

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Perfect Fit
2000 Bar Hopping (TV film)
1999 Love American Style (TV film)
1998 Králové pláže
1993 Žhavé výstřely 2
1989 CHUD II.
The Experts
Top of the Hill (TV film)
1987 Hollywoodská rošáda
1986 Star Trek IV: Cesta domů
1984 Starman

TV seriály

2013 Mob City (TV seriál)
Reason to Kill a Man (E02)
2011 Dr. House (TV seriál)
Poslední pokušení (S07E19)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jsem bez tebe blázen (S03E17)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Než mi bude 64 (S03E04)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pie (S05E15)
Roseanne (TV seriál)
Don't Make Room for Daddy (S06E17)
1991 Roseanne (TV seriál)
Stressed to Kill (S04E09)
1989 Top of the Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace