foto

Anders Frithiof August

  • nar. 15.6.1978 (42 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Britt-Marie var här
2018 Šťastný to muž
2016 The Model
2015 Léto '92
Tři slova
2011 Dirch
SuperClásico
2009 Camping
Potlesk
2008 Grisen

TV seriály

2018 Lykke-Per (TV seriál)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)

Dokumentární

2009 The DeVilles

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky