foto

Trevor Einhorn

  • nar. 3.11.1988 (31 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dirty Dancing (TV film)
1999 Operation Splitsville
Storyteller, The
1998 Pivní bratři
1994 Skandální odhalení

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
Purgatory (S05E10)
další epizody (9)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Seam (S04E13)
The 4-1-1 (S04E11)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
další epizody (10)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Twenty-Three (S03E11)
další epizody (7)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
An Enemy Among Us (E08)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Prognóza (S07E10)
Odstupné (S07E08)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Divadlo (S03E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Strategie (S07E06)
Na útěku (S07E05)
další epizody (6)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Třesk (S06E08)
Muž s plánem (S06E07)
další epizody (5)
Arrested Development (TV seriál)
Colony Collapse (S04E07)
2008 Kancl (TV seriál)
Pracovní veletrh (S04E13)
2006 Sons & Daughters (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vánoce v rauši (S11E11)
2002 Frasier (TV seriál)
Hvězdný Micva (S10E06)
Freddyho národní šampionát (S09E18)
2001 Frasier (TV seriál)
Víkend s Frederikem (S08E10)
2000 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. the Kid (S03E10)
1999 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and Ashley's Return (S02E18)
Frasier (TV seriál)
Chytrý synáček (S07E09)
Frasier dělá dobré skutky (S06E11)
1997 Frasier (TV seriál)
První zklamání (S04E16)
1996 Frasier (TV seriál)
Vypečený Den díkůvzdání (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky